lördag, september 20, 2014

Så Mycket På Gång...

Dom senaste månaderna har varit helt galna och tiden man önskar att man hade och dessutom tror att man har finns inte alltid där. Med min praktik och allt så har livet verkligen varit i full spinn 24 timmar om dygnet och mycket har tyvärr fått stå till sidan. Men samtidigt som jag önskar att allt bara kunde sakta ner ibland så ångrar jag inte en minut. Jag är så tacksam för allt jag får uppleva och alla stöttande människor som jag har runt omkring mig. Jag har verkligen fått minnen för livet och träffat vänner för livet! Jag vet att bloggen är en av de grejer som har fått ta ett steg åt sidan men det har aldrig varit och kommer aldrig vara något jag slutar med helt och hållet. Jag älskar att skriva och jag älskar alla ni underbara läsare som tar er tid att läsa allt som lilla jag skriver om. Även fast jag inte skriver varje dag så finns ni ändå alltid där. NI ÄR BÄST! 

Så...under de senaste månaderna har jag haft fullt upp med min praktik på Helsingborgs Stadsteater där jag finns med i uppsättningen av musikalen "Pelle Erövraren" som handlar om ett 1870-tals Sverige i fattigdom och svenskar på flykt för att finna ett bättre liv. Det har verkligen varit bland det bästa jag gjort i mitt liv och det har varit så lärorikt och inspirerande för mig! Nya människor man träffat på och starkare band knutna till vänner sen tidigare. Det är verkligen en fantastisk föreställning som griper tag i själen och med fantastisk, magiskt musik något ni inte bör missa!
Vill ni veta mer om biljett köp och föreställningar kan ni klicka här :)

En annan sak som håller på att ske i världen...HÖSTEN är här!!! Trots värme och soliga dagar (för att inte nämna min förkylning som jag blivit drabbad av) så känns det ändå som att det nu är på gång och jag har verkligen sett fram emot de länge nu! Let´s be honest...vem har inte längtat på att få se de nya höst kollektionerna i butiker och slänga på sig de mörka röd/berry tonade läppstiften som knappt sett dagens ljus på ett helt år?! Hösten tycker jag verkligen är perfekta tillfället att plockar fram den klassiska/chic looken  och chansen att se väldigt fin och sofistikerade ut! Jag tror att hösten i år har många överraskningar att bjuda på :)

Let me rap it up och tills vi ses nästa gång, ha de bra och så får vi se vad nästa inlägg handlar om. Något jag verkligen skulle vilja göra är att visa mina favorit höst läppstift och lägga upp lite bilder. Vad tycker ni? Vad skulle ni vilja se?
Vi får se :)

                                                                                             ♥

Inga kommentarer: